Over Anne

Even voorstellen

‘Wow, je bent 28 en je hebt nu al een eigen bedrijf?!’ krijg ik vaak terug als ik vertel wat ik doe. Doordat ik chronische migraine heb, is het fijn als ik mijn tijd flexibel in kan delen. Ik leef van een Wajong, maar ik hoop dat mijn bedrijf een steeds grotere plek in zal kunnen nemen in mijn leven. Met A-typist creëer ik mijn eigen plek in de maatschappij, die ik volledig aan kan passen op mijn mogelijkheden. Ik prijs me daar erg gelukkig mee.

Ik kies ervoor om op internet open te zijn over mijn autisme en migraine. Op dit moment zit ik op een goede plek qua acceptatie. Door erover te schrijven wil ik mensen die geen uitweg meer zien hoop geven. 

Ondernemen met een beperking… hoe doe je dat dan?

Ik vind het belangrijk om open te zijn over de dingen die bij mij wat minder soepel verlopen, omdat de verwachtingen dan duidelijk zijn. Ik kan bijvoorbeeld ineens uitvallen door migraine, waardoor ik vaak een wat ruimere deadline nodig zal hebben. Door het autisme is bellen niet mijn sterkste punt. Mijn telefoonnummer zul je dan ook niet vinden op deze website. 

Juist door de beperkingen die ik ervaar, zijn er ook punten waar ik op excelleer. Ik kom mijn afspraken altijd na (of zal erover communiceren als het niet haalbaar is) en ik ben gespecialiseerd in online communicatie (via mail of social media, bijvoorbeeld).

Wat zeggen anderen over Anne?

‘Leergierigheid, oprechtheid en stiptheid zijn woorden die Anne omschrijven.’

‘Anne weet goed wat ze wel en niet kan/wil/nodig heeft.’

‘Anne is een soort Dreft: een klein beetje van haar heeft een groot effect.’

Zie ook mijn LinkedIn-profiel.