Lieve lezer,

Als je dit artikel leest, betekent dat dat je vanaf moment één betrokken bent bij mijn verhaal in blogs. Je bent welkom om me te blijven volgen en om mee te gaan op dit avontuur. Dat kan bijvoorbeeld door je onderaan de pagina te abonneren op nieuwe berichten of door me te volgen via Bloglovin’.

Meer over mij persoonlijk kun je vinden bij Over Anne. Ik ben over het algemeen kort van stof, maar als ik echt iets te vertellen heb zal ik het niet laten om daar een lang artikel over te schrijven. Ik ben eerlijk, open en oprecht. Je kunt er dus van uitgaan dat ik het vermeld als een bepaald artikel of product gesponsord is.

Het ritme waarin ik berichten ga posten zal in de loop der tijd vormgegeven worden. Ik hoop meerdere keren per week een blog te plaatsen.

Op a-typist.nl zul je artikelen tegenkomen in de volgende categorieën:

  • Ondernemen (met een beperking): sinds 2 jaar ben ik ondernemer bij A-typist en ik heb veel ervaring opgedaan met specifiek het ondernemen met een beperking en vanuit een uitkering.
  • Zelfontplooiing: veranderen is het moeilijkste dat er is, maar het kan wel! Ik geloof dat jezelf blijven ontwikkelen op een later moment veel op gaat leveren. Daarom geef ik je tips en review ik producten die je hierbij kunnen ondersteunen.
  • Hoe doe jij dat?: in deze categorie kun je ervaringsverhalen vinden van mij en anderen. Hoe benaderen zij het leven met een beperking of chronische ziekte?
  • Persoonlijk: de meeste updates rondom mij en mijn gezondheid zul je op mijn social media-kanalen vinden. Maar een gebeurtenis waar anderen mogelijk van zouden kunnen leren, zal ik zeker in een blog verwerken.
    • Nieuws: ontwikkelingen binnen mijn bedrijf, aankondigingen van nieuwe producten en diensten kun je in deze categorie terugvinden.

Wat zou je nog meer willen lezen op deze blog? Of wil je dat ik een blog schrijf over een specifiek onderwerp? Laat het dan weten in een reactie onder dit artikel of via het contactformulier.