Ooh, wat was dat lastig. Op vrijdagavond werd ik door de thuiszorg gesommeerd om toch alsjeblieft rustig aan te doen dit weekend. De open wond die ik als gevolg van mijn operatie in november heb, zag er goed uit en dit weekend zou cruciaal zijn: of het zat maandag nog dicht, of het moest weer open.

Gelukkig had ik zelf eerder die week ook al besloten dat ik het ietsje rustiger aan moest doen en kon ik vrij makkelijk wat aanpassingen doen in mijn planning. Naar buiten met de sneeuw vond ik in eerste instantie wat eng: als ik uit zou glijden had ik pas echt een probleem met die wond. Maar met stevige wandelschoenen aan besloot ik toch op zondagochtend een wandelingetje naar het park te maken.

park, utrecht, transwijk, kanaleneiland, bomen, sneeuw, winter, wit
Ik ben niet zo goed in landschapsfoto’s, omdat ik vaak het overzicht niet heb over de hele foto, maar vooral details zie. Maar deze twee vond ik toch nog enigszins geslaagd.

pergola, sneeuw, park, transwijk, utrecht, winter, wit, fotografie, natuur
Verder fotografeerde ik uiteraard voornamelijk details. Ik word nogal eens raar aangekeken als ik onderstaande foto’s maak. Mensen hebben geen idee wat er mooi is aan hetgeen ik voor mijn lens heb. Ze moeten eigenlijk mijn blogs maar eens lezen; dan zien ze het resultaat. 😉

sneeuw, blaadjes, bladeren, tak, takje, wit, vorst, vriezen, winter

takje, tak, sneeuw, winter, park, wit

tak, sneeuw, wit, lijnen, detail, fotografie, natuur, winter, park, wandeling

brandslang, aansluiting, sneeuw, rood, wit, detail, fotografie, close-up

takje, tak, blaadje, blad, sneeuw, bruin, wit, detail, close-up, fotografie
Inmiddels is de wond weer opengemaakt. Wandelen mag ik gelukkig wel; dat is juist goed. Dus geen vrees: de fotoblogs blijven gewoon komen elke week. 🙂