Het is inmiddels traditie geworden dat ik de Botanische tuinen bezoek tijdens het Tropisch vlinderfestival dat elk jaar gehouden wordt. Tussen 1 juni en 15 september is één kas gevuld met vlinders. Ik vond de kas dit jaar bijzonder mooi ingericht. Heel geschikt om er te fotograferen. Ik had alleen bedacht om op een dag te gaan dat de temperatuur boven de 30 graden uitkwam. In de kas was het dus niet uit te houden en na een kwartiertje moest ik de ‘koelte’ van buiten weer opzoeken. Toch heb ik nog best wat mooie foto’s kunnen maken!

Tropische vlindersPlanten en bloemen

Tijdens hetzelfde bezoekje ben ik natuurlijk ook door de rest van de tuinen en de kassen gelopen.Een aantal van de foto’s in deze blog vind je ook terug in mijn shop op Werk aan de muur. Schrijf je ook even in voor mijn nieuwsbrief als je vaker mooie foto’s wil zien. 🙂