Fotografie

Ik hoor vaak dat ik een unieke kijk op de wereld heb en dat ik details fotografeer die andere mensen niet opgevallen zijn. Ik vind het een eer als mensen mijn blik zo waarderen dat ze die op een plaat aan de muur willen hangen. Mijn foto’s zijn in allerlei formaten en op allerlei materialen te bestellen. Hieronder zie je alle foto’s die te koop zijn via Werkaandemuur.

Tenzij anders vermeld zijn alle foto’s op deze website door mijzelf gemaakt. Zie je een foto voorbij komen die je ook aan jouw muur of op jouw website of product zou willen hebben? Stuur me een berichtje (zodat ik hem eventueel voor je kan uploaden op werkaandemuur.nl).

Volg mijn foto’s ook op Instagram.

Ik heb twee specialiteiten in fotografie:

  • Natuurfotografie: ik observeer de wereld in detail en ik leg die details graag vast op een foto, zodat ik andere mensen er ook van kan laten genieten. Je kunt overal mooie foto’s maken; zelfs in het parkje om de hoek waar je al tig keer geweest bent. Dat laat ik graag zien.
  • Abstracte zwartwit-fotografie: daarnaast hou ik van lijnen, patronen, structuren, licht en schaduw. Door een foto zwart-wit te maken komt daar extra focus op te liggen.