Bestelinformatie

Verzendkosten
De prijs die je bij het product ziet staan is de totaalprijs. Je betaalt geen extra verzendkosten.

Levertermijn
Bestellingen worden zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen twee werkdagen verwerkt en verzonden. Dat geldt niet voor weekend- en feestdagen. In Nederland heb je je bestelling meestal binnen een à twee dagen in huis. Heb je na vijf werkdagen je bestelling nog niet ontvangen? Neem dan contact met me op via info@a-typist.nl.

Verzending
Ik pak de artikelen netjes in, zodat ze niet beschadigd raken tijdens het transport. Mocht je bestelling toch beschadigd bezorgd raken, neem dan contact met me. Dan vervang ik de beschadigde artikelen natuurlijk.

Retourneren
Als je een artikel, om welke reden dan ook, niet wenst af te nemen, heb je het recht het product, binnen 14 werkdagen na ontvangst ervan, terug te sturen.

Dat doe je zo:
1. Stuur een e-mail met jouw retourverzoek en het ordernummer naar info@a-typist.nl.

2. Stuur het artikel terug. Het artikel mag niet gebruikt zijn en het product en verpakking niet beschadigd. Verpak het artikel adequaat en retourneer het naar onderstaand adres:

A-typist
James Johnsonstraat 214
3543 GD Utrecht

Terugsturen
Zorg dat je de retourzending voldoende frankeert. Bewaar je track & trace-verzendbewijs goed! Zendingen die niet of onvoldoende zijn gefrankeerd neem ik niet in ontvangst en worden niet gecrediteerd. Het risico van retour zenden ligt bij degene die de zending retourneert.

Wie betaalt welke verzendkosten
Zodra ik je pakketje heb ontvangen zorg ik ervoor dat het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk teruggestort wordt. De verzendkosten voor retourneren zijn voor de klant, de verzendkosten van de oorspronkelijke verzending neemt A-typist voor haar rekening.