Wat kan A-typist voor je betekenen?

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Voor de volgende diensten kun je bij A-typist terecht:

Fotografie

Wil je klein stukje wereld zoals gezien door A-typist aan je muur? Mijn foto’s zijn in allerlei formaten en op allerlei materialen te bestellen via werkaandemuur.nl.

Tenzij anders vermeld zijn alle foto’s op deze website door mijzelf gemaakt. Zie je een foto voorbij komen die je ook aan jouw muur of op jouw website of product zou willen hebben? Stuur me een berichtje (zodat ik hem eventueel voor je kan uploaden op werkaandemuur.nl).

Tekstschrijven

Ik schrijf graag vanuit mijn eigen ervaring en voor online media. Een blog of artikel nodig? Laat het me weten!

Redactie of correctie

Heb je een tekst geschreven voor mensen met autisme of een andere beperking en wil je ¬†weten of die passend is? Enerzijds check ik je tekst op spelling, stijl en opbouw. Anderzijds kijk ik naar de inhoud vanuit mijn eigen ervaring.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Werkwijze

  1. Je mailt mij met een vraag.
  2. We bespreken de opdracht online of maken een afspraak om de opdracht te bespreken.
  3. Als je wensen duidelijk zijn, stel ik een vrijblijvende offerte op die een beschrijving van de opdracht bevat, een planning en een prijsstelling.
  4. Als je akkoord gaat met de offerte, ga ik over tot het uitvoeren van de opdracht.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_images_carousel images=”127,129,130,128″ img_size=”500×350″ onclick=”link_no” autoplay=”yes”][/vc_column][/vc_row]

Skip to content