Header van oproepje voor enquete over behandeling van vrouwen met autisme

Oproepje: meedenken over de behandeling van vrouwen met ASS

Voor een boek over de behandeling van volwassenen met autisme, is het Female Autism Network of the Netherlands (FANN) op zoek naar vrouwen met autisme en hulpverleners die willen meedenken over de behandeling van vrouwen met ASS.

Hoofdstuk over vrouwen met autisme

In het boek komt een hoofdstuk specifiek gericht op de behandeling van vrouwen met een autismespectrumstoornis. Dit hoofdstuk wordt geschreven door het FANN. Door middel van een enquête vragen zij vrouwen met autisme mee te denken over waar zij wel en niet iets aan gehad hebben in hun behandeling/begeleiding. Er is ook een gedeelte dat ingevuld kan worden door hulpverleners van vrouwen met autisme, en daarnaast kan de enquête natuurlijk ook ingevuld worden door vrouwen die zowel autisme hebben als hulpverlener zijn.

FANN

Het Female Autism Network of the Netherlands is een landelijk netwerk voor professionals, zoals onderzoekers, psychologen, psychiaters en ervaringsdeskundigen. Het netwerk zet zich in voor de verbetering van diagnostiek en behandeling van meisjes en vrouwen met autisme en een gemiddelde intelligentie of hoger. Op de website is veel informatie te vinden over vrouwen met autisme en daarnaast vind je er blogs van vrouwen met ASS.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ga naar de inhoud