Header bij blog over boeken van Henny Struik

Henny Struik zoekt ervaringsdeskundigen om mee te werken aan boeken over vrouwen met autisme

Naast dat Henny Struik de Vragenlijst Autisme bij Vrouwen vernieuwde, maakt ze nu ook bekend dat ze een vernieuwde versie van het boek Niet ongevoelig gaat schrijven. Daarnaast is haar voornemen om meerdere boeken te schrijven die dieper ingaan op onderwerpen rondom vrouwen met autisme. Voor beide projecten zoekt ze vrouwen met autisme die hun ervaringen willen delen.

Deelnemen als ervaringsdeskundige

Henny wil het concept van Niet ongevoelig hetzelfde laten, dus teksten afgewisseld met ervaringsverhalen. De teksten zullen aangepast worden naar aanleiding van de veranderde kennis rondom autisme. Ook de ervaringsverhalen zullen vernieuwd worden. Hiervoor kun je je aanmelden (ook als je al meegedaan hebt met de oorspronkelijke versie van Niet ongevoelig).

Voorwaarden om mee te werken

Om deel te nemen kun je op de website ASS bij vrouwen een vragenlijst invullen. In de vragenlijst krijg je ook de mogelijkheid om mee te denken over de onderwerpen die wat jou betreft meer verdieping behoeven, en waar Henny wellicht een boek over gaat schrijven.

Op de website kun je de andere voorwaarden vinden om mee te doen (bijvoorbeeld: je moet achttien jaar of ouder zijn, je moet een diagnose in het autismespectrum hebben, en je moet beschikken over goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden). Henny selecteert aan de hand van de antwoorden de mensen die mee mogen werken.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ga naar de inhoud