Foto van Erwin Oudshoorn

Capido: datingsite voor mensen met een beperking

Dit bericht betreft een betaalde samenwerking tussen A-typist en Capido.

Capido is een platform waar mensen met een beperking elkaar kunnen ontmoeten of met elkaar kunnen daten. De website werd in 2016 opgericht door Erwin Oudshoorn, die ook te zien was in het televisieprogramma Je Zal Het Maar Hebben, waar hij vertelde over zijn leven met Lymfatische Malformatie. Vanuit zijn eigen ervaring met daten met een beperking, kwam hij op het idee om Capido op te richten.

Foto van Erwin Oudshoorn; de oprichter van Capido

Daten met autisme

Nieuwe mensen ontmoeten als je autisme hebt kan lastig zijn. De non-verbale signalen van flirten zijn niet altijd even duidelijk en een date kent nogal wat ongeschreven regels. Capido maakt dit proces makkelijker. Op de website vind je singles die begrip hebben voor je beperkingen, omdat ze zelf ook weten hoe het is.

Naast het daten kun je je ook aansluiten bij de lotgenotengroep autisme. Door op de buddyknop te drukken, kun je erachter komen welke leden ook autisme hebben.

Hoe werkt het?

Lid worden van Capido is gratis. Met een gratis account zijn er diverse mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld drie berichtjes per dag versturen. Om onbeperkt toegang te krijgen tot het datingplatform, kan er een abonnement afgesloten worden. Dat kan vanaf 7,50 euro per maand.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ga naar de inhoud