Fotoblog: de Hortus Botanicus in Leiden+ winactie!

Het sluiten van mijn operatiewond en het afsluiten van de thuiszorg maakt dat ik zoveel energie over heb! Ik bedacht vorige week dinsdag dus dat ik wel zin had om iets leuks te gaan doen en op woensdag ging ik een middagje naar Leiden. Ik bezocht daar de Hortus Botanicus, de oudste botanische tuin van Nederland.

Van Saal Digital Nederland mocht ik toen ook nog eens een foto af laten drukken. Ik koos voor een 40x60cm aluminium Dibond. Ik liet een foto van dit uitje afdrukken. Onderaan deze blog kun je het eindresultaat winnen!

Beestjes

Toen ik vorige week vertelde dat de inspiratiebron voor mijn fotografie de natuur is, vroeg diegene: ‘Ben je meer van de plantjes of meer van de beestjes.’ Ik antwoordde dat ik meer van de plantjes was, tenzij je mijn kat ook onder een beestje verstaat. 😉 Maar de dag dat ik in de Hortus was stikte het van de beestjes! Ik kon ze er moeilijk niet op zetten. Dus hier zijn er een paar:

Deze foto is ook te koop in mijn shop op Werk aan de muur.


Plantjes

Maar natuurlijk waren er ook mijn oude vertrouwde plantjes als onderwerp.

Deze foto is ook te koop in mijn shop op Werk aan de muur.

Winactie!

Die onderste foto kun je dus winnen op 40×60 aluminium Dibond, mogelijk gemaakt door Saal Digital Nederland. Wow, ik ben echt onder de indruk van die aluminiumplaat. Zo’n glad oppervlak en daardoor enorm scherp. De plaat komt trouwens compleet met ophangsysteem dus je kunt hem meteen ophangen op de gewenste plek.


Wat moet je doen om te winnen?

Je kunt op twee manieren kans maken op de fotoplaat inclusief ophangsysteem:

  1. Reageren onder deze blog, of
  2. Reageren onder deze post op Facebook

Je hoeft dus niks te liken of te delen, het mag uiteraard wel, graag zelfs. 🙂 Onder alle reacties wordt één plaat verloot op vrijdag 30 juni 2017. Je kunt meedoen tot 29 juni 23.00 uur.

11 gedachten over “Fotoblog: de Hortus Botanicus in Leiden+ winactie!”

  1. Niet liken, maar ik “like” je actie natuurlijk wel. De foto ook, weer erg “lievig’ je hebt echt je eigen stijl, die ik erg waardeer.
    Ik doe graag mee met deze actie.

  2. Ik heb een loting uitgevoerd en de winnaar is Damion! Hij heeft bericht ontvangen om zijn adres naar me te mailen en dan zal ik de plaat zo snel mogelijk naar hem opsturen. Gefeliciteerd Damion!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Skip to content