Verjaardagskalender met foto’s van fotofabriek.nl+ winactie!

Bij Fotofabriek kun je allerlei producten laten maken met je eigen foto’s erop. Ik mocht een verjaardagskalender maken, die ik besloot te vullen met zwartwit-fotografie. Op die manier past de kalender in elk interieur en passen de foto’s mooi bij elkaar. Kijk onderaan deze blog voor een leuke winactie. πŸ™‚

verjaardagskalender, fotografie, zwartwit

Mijn ervaringen met Fotofabriek

De hele website werkte prima en snel. De online editor vond ik ook heel makkelijk werken! Soms miste ik daardoor wel wat vormgevingsopties, maar die zouden de editor natuurlijk ook weer ingewikkelder maken. Wat ik fijn vond was dat ik, om kleuren te kiezen, zelf een kleurcode in kon vullen. Hierdoor zijn alle kleuren die je maar wil beschikbaar en bijvoorbeeld ook de kleur van mijn bedrijf.

Ik hield mijn kalender vrij simpel, omdat ik dat goed vond passen bij de zwartwit-foto’s. Maar er zijn veel meer opties. De indeling van de kalender kan veranderd worden, de achtergrondkleur kan aangepast worden, en je kunt extra tekst toevoegen.

Wat ik als fotograaf natuurlijk belangrijk vind is de afdrukkwaliteit. De details (druppels) staan er prachtig scherp op, zie hieronder een detailfoto van de voorkant van de kalender:

Winactie!

De verjaardagskalender die ik maakte op Fotofabriek kun je winnen! Laat hieronder een reactie achter en vul een geldig e-mailadres inΒ (op dat e-mailadres zal ik je namelijk benaderen als je gewonnen hebt). Als je reageert geef je toestemming dat je ingeschreven wordt voor mijn nieuwsbrief. Delen van deze winactie wordt op prijs gesteld en geeft je een extra punt in de loting. Tag me even in het bericht, zodat ik kan zien dat je het gedeeld hebt. Rechts bovenin vindt je mijn social media-accounts waarmee je me kan taggen.

Je kunt je inschrijven tot 18 mei 23.59 uur en de winnaar wordt bekend gemaakt op 19 mei 2017. Je krijgt dan een mail dat je gewonnen hebt, waarop je kunt reageren met je woonadres. Ik stuur de verjaardagskalender dan zo snel mogelijk naar je toe.

13 gedachten over “Verjaardagskalender met foto’s van fotofabriek.nl+ winactie!”

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Skip to content